A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Електронна реєстрація дітей у чергу до ЗДО

Дата: 05.07.2021 11:11
Кількість переглядів: 263

   Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради інформує, що з 01 липня 2021 року відновив роботу оновлений електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Лука-Мелешківської сільської ради. Розпочато прийом електронних заяв до Комунального закладу дошкільної освіти «Веселка» Лука-Мелешківської сільської ради за посиланням: https://lkm-osvita.gov.ua/elektronna-reestraciya-v-zdo-10-51-07-25-11-2020/

   Цей ресурс має зробити процес зарахування дошкільнят у дитячі садочки більш прозорим та відкритим. Будуючи новий освітній простір, ми впроваджуємо нові методи комунікації, щоб зробити освітній процес зручним та зрозумілим для усіх його учасників.

   Важливо знати, що раніше подані заяви на зарахування у 2021 році у паперовому вигляді будуть перенесені до оновленого сервісу реєстрації ЗДО.

    Перш ніж розпочати знайомство з електронним сервісом реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти громади, радимо детально ознайомитись з інструкцією за посиланням https://drive.google.com/file/d/1yZ8FTtYZNfi12nPJxvr52JJs7nwuWuHt/view?usp=sharing.

     Звертаємо вашу увагу, що тепер електронна черга діє лише впродовж одного року. З 01 липня по 31 серпня поточного року заявники (батьки) подають повний  пакет документів до обраного ними закладу. Ті заявники, які не подали пакет документів у встановлений термін, втрачають свою чергу. Заявник самостійно стежить за черговістю та статусом своєї заявки в електронній черзі через особистий кабінет в межах Сервісу або через публічні сторінки Сервісу. Заявники повинні у електронній черзі обов’язково завантажити сканкопію свідоцтва про народження дитини та документ, який підтверджує право на пільгове зарахування до ЗДО (посвідчення чи довідку для підтвердження пільгового статусу).

    Електронна черга формується у хронологічному порядку (досекундно) надходження заявок із врахуванням пріоритетності дітей із пільговим статусом. Порядковість у електронній черзі є обов’язковою умовою зарахування дитини до ЗДО.

      За додатковою інформацією щодо роботи електронного сервісу ви можете звернутися до директорів закладів дошкільної освіти, в які плануєте реєструвати свою дитину, або ж до відділу освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень