A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Засідання методичної ради відділу освіти та культури у дистанційному режимі

Дата: 19.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 141

Наше сьогодення зумовлює необхідність переосмислення освітньої діяльності. Процес інформатизації суспільства вимагає постійного підвищення професійного рівня, як окремої людини, так і колективу, спонукає кожного до оволодіння засобами інформаційних і комунікаційних технологій, нової підготовки випускника, нового змісту та якості освіти.

          19 серпня 2021 року (дистанційно) відбулося І засідання методичної ради відділу освіти та культури Лука-Мелешківської ТГ в оновленому складі. Розпочалося засідання знайомством з керівниками творчих спільнот, які висловлювали свої побажання щодо роботи творчих спільнот. На засіданні  ознайомилися з Положенням про методичну раду, були заслухані питання щодо планування та проведення І засідання творчих спільнот. Учасники мали змогу внести свої пропозиції щодо роботи методичної ради на 2021-2022 н. р.

        Усі  методичні  заходи будуть спрямовані  на   озброєння вчителів  новими  знаннями,  методами, технологіями, що дозволять перебудувати  освітній  процес відповідно до нових вимог і підходів.

 Засідання підготовлено та проведено на високому рівні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень