A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Завершився об’їзд закладів освіти громади

Дата: 27.08.2021 17:18
Кількість переглядів: 116

26-27 серпня 2021 року проведено огляд готовності закладів освіти Лук-Мелешківської ТГ до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. В об’їзді взяли участь начальник відділу освіти та культури, представник управління Держпродспоживслужби, представник пожежної служби, інспектор з благоустрою.

       В ході об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчальних закладів до Нової української школи та впровадженню системи НАССР.

      У закладах загальної середньої освіти проведені косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень, спортивних залів. Для створення комфортних умов для 1-х класів закуплено та встановлено одномісні  парти, осередок для вчителя.

   З метою підготовки до нового навчального року в закладах дошкільної освіти також проведено косметичні ремонти групових кімнат, проведено поточні ремонти дитячих майданчиків, їх обстеження, про що складено відповідні акти.

     Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. За результатами огляду складено акти перевірки готовності з позначкою « заклад освіти готовий до нового навчального року».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень