A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Вітаємо всіх працівників закладів дошкільної освіти з професійним святом.

Дата: 24.09.2021 08:58
Кількість переглядів: 140

Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної

                                     освіти!

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, коли формується особистість і закладаються основи здоров’я.

Благополучне дитинство й подальша доля кожного малюка багато в чому залежать від Вашої мудрості, Вашого терпіння, уваги до внутрішнього світу вихованців. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити й берегти свою Батьківщину.

Вихователь – у цьому слові сконцентровано все: вдача, фах, талант, майстерність, любов, наснага, відданість. Наші вихователі – прекрасні й неповторні, суворі й уважні, поступливі й непохитні, спроможні радіти й бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

Міцного здоров’я вам, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.

                            Зі святом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень