A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

З Днем захисника та захисниці України.

Дата: 13.10.2021 09:52
Кількість переглядів: 244

14 жовтня об’єднує величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, державне свято – День захисника та захисниці України.

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Вшановуючи пам’ять захисників української держави, які в різні часи боронили рідну землю від ворога, ми просимо у святої Покрови заступництва для мужніх воїнів, які нині оберігають східні кордони України, не дозволяючи ворогу втілити у життя свої плани. Дякуємо усім, хто пройшов горнило антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, хто у найтяжчі дні запеклих боїв зі зброєю в руках виборював та продовжує здобувати для нашої країни право на майбутнє. З сумом та глибокою повагою згадуємо полеглих на полі бою вірних синів та дочок України,  водночас пишаємося мужністю та доблестю українців, для яких служіння Батьківщині виявилося не просто професією, а покликанням всього життя.

Шановні військовослужбовці, учасники бойових дій, ветерани неоголошеної війни, дозвольте подякувати кожному з Вас за відданість Україні та її народу. Ви є без перебільшення сучасними героями, славними нащадками рицарів Київської Русі, козацтва, воїнів Другої світової війни. У день великого свята Покрови бажаю Вам її заступництва та благословення. Нехай з Вами завжди буде сила рідної землі, а людська шана та повага надихає та надає сил.

Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава Україні! Слава її героям! 

З глибокою повагою та шаною, начальник відділу освіти та культури

Лариса   МАЦІПУРА.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень