A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

9 листопада ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 08:54
Кількість переглядів: 136

Дорогі наші працівники культури, щиро і сердечно вітаю Вас із професійним святом!
 Ваша професія - особлива, адже Ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне.
Завдячуючи Вам ми вчимося любити рідний край, пісню і танець рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.
Ви ніколи не втомлюєтесь і працюєте на благо свого народу. Чимало приємних миттєвостей, щирих посмішок і аплодисментів викликає Ваша робота.
Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом щоб пишатися, але й запорукою подальшого культурного розвитку нашої громади. 
Бажаю Вам творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури, а у Вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.
  Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
Зі святом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень