A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Моніторингове обстеження організації харчування в комунальних закладах освіти громади

Дата: 22.11.2021 11:13
Кількість переглядів: 133

       

Відповідно до наказу відділу освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради від 23 жовтня 2021 р. √91 триває моніторингове обстеження організації харчування в комунальних закладах освіти громади. 
В процесі моніторингу проходить вивчення стану дотримання вимог діючого законодавства щодо організації харчування,  якості готової продукції та безпечності умов в харчоблоках.
В складі комісії працюють працівники відділу освіти та культури та заступник начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького районного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, Іванчикова М.А.
Станом на 16 листопада моніторингове обстеження проведено майже у всіх закладах освіти громади.

 

30 листопада 2021 року завершився моніторинг організації якості харчування в комунальних закладах освіти Лука-Мелешківської територіальної громади. В моніторингу взяли участь начальник відділу освіти та культури Лариса Маціпура, заступник начальника ГУРУДПСС Марина Іванчикова, головні спеціалісти відділу освіти та культури Наталія Баран, Аліса Шевченко.
 Було проведено обстеження харчоблоків, вивчення документації по організації харчування та впровадженню системи НАССР у 12 закладах освіти громади.
За результатами моніторингу для деяких закладів складено протоколи із зауваженнями та рекомендаціями.
Загалом, більшість закладів організовують харчування відповідно до чинного законодавства та Санітарного регламенту.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень