A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Безпечна дорога додому

Дата: 22.11.2021 14:03
Кількість переглядів: 137

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З нагоди проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху, в рамках тижня Дорожнього руху, який проходив з 15 по 21 листопада, класними керівниками  та учнями Яришівської філіїї КЗ " ЗЗСО-ліцей Лука-Мелешківської сільської ради", було проведено ряд заходів: виготовлено книжечки "Безпека на дорозі", переглянуто відео презентації  "Правила Дорожнього руху і дорожні знаки",  спільний урок "Правила Дорожнього руху вивчай і ніколи не забувай", проведено гру "Увага, дорога! Вивчи, пам'ятай та дотримуйся", створено проєкт "Знай і поважай дорожні знаки", навчальна гра "Будь обережним на дорозі! Не забувай дотримуватися правил безпеки",  проведено вікторину "Найкращий знавець правил дорожнього руху" оформлено пам'ятки "Безпечна дорога додому" та проведено уроки "Безпека на дорозі"

Проведення національного уроку з безпеки дорожнього руху показало, що діти в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень