A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Нововведення в галузі інклюзивної освіти відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 957

Дата: 19.01.2022 10:55
Кількість переглядів: 140

11 січня 2022 року  на нараді директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти нашої громади, організованої Відділом освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради, мали можливість обговорити нововведення в галузі інклюзивної освіти відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 957 Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у закладах загальної середньої освіти.
Погоджено графік засідань команд психолого-педагогічного супроводу закладів освіти громади, з'ясовано ряд організаційних питань.
 Вірю, що саме така злагоджена співпраця неодмінно призведе до позитивних результатів та якісних змін  в галузі інклюзивної освіти в громаді!

Питання визначення рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами було першочерговим на засіданнях команд психолого-педагогічного супроводу в усіх закладах освіти нашої громади.
До засідання команд супроводу закладів загальної середньої освіти в онлайн режимі сьогодні долучилися також методист Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти у Вінницькій області Молошнюк Людмила Василівна та директор ІРЦ #1м.Вінниця Гарлінська Ольга Миколаївна .



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень