A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

"Olimpic lab" Хникін П.В.

Дата: 22.02.2022 14:50
Кількість переглядів: 138

1.Сьогодні, 22 .02.2022 року, в гості до діток в КЗ ЗДО "Золотий ключик" завітав, з ціллю популяризації здорового способу життя, голова ГО відділення НОК України у Вінницькій області, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту з плавання Хникін Павло Вікторович, який розповів малюкам про користь заняття спортом та важливість активного способу життя. Павло Вікторович вручив майбутнім першокласникам щоденники майбутнього олімпійця та невеличкі сувеніри. На зустрічі, також, були присутні головний спеціаліст Відділу освіти та культури Лука - Мелешківської сільської ради Баран Н.В. та заступник начальника центру культури дозвілля Лука - Мелешківської сільської ради - Юсумбелі Р.А.

2.Фізична культура і спорт - це саме життя! Сьогодні 22.02.2022р. пройшла зустріч учнів Яришівської філії КЗ "ЗЗСО-ліцей Лука-Мелешківської сільської ради"з дворазовим срібним призером Олімпійських ігор з плавання, багаторазовим переможцем і призером етапів Кубків світу, Бронзовим призером чемпіонату Європи, багаторазовим чемпіоном і рекордсменом України, Головою відділення НОК України у Вінницькій області - Хникіним Павлом Вікторовичем та Головою районної організації ВФСТ "Колос", заступником начальника центру культури дозвілля Лука-Мелешківської сільської ради  Юсимбелі Радіоном Андрійовичем, головним спеціалістом відділу освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради Баран Н.В.  Гостями подаровано у шкільну бібліотеку книги на олімпійську та спортивну тематику, учням футболки з логотипами олімпіади, проведено інформаційну бесіду та спортивну розминку з учасниками освітнього процесу.

3. Сьогодні до КЗ "Хижинецький ліцей " завітали гості: голова ГО відділення НОК України у Вінницькій області, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту з плавання Хникін Павло Вікторович,
головний спеціаліст Відділу освіти та культури Лука - Мелешківської сільської ради Баран Н.В. та заступник начальника центру культури дозвілля Лука - Мелешківської сільської ради - Юсумбелі Р.А.
     Хникін Павло Вікторович розповів про власну спортивну кар’єру, власні досягення, поділився досвідом, як заняття спортом допомогли йому в житті, з якими проблемами і перешкодами він зіткнувся та як зумів із ними впоратись. Наприкінці теплої, майже домашньої зустрічі, всі присутні зійшлись на думці, як важливо займатись спортом,  дотримуватися здорового способу життя. Павло Вікторович подарував до Олімпійського куточка закладу літературу про спорт.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень