A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Дров’яна деревина непромислового використання твердолистяних порід (1 група)

Дата: 17.08.2022 14:27
Кількість переглядів: 107

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі  UA-2022-08-17-002501-a, Дров’яна деревина непромислового використання твердолистяних порід (1 група)

Індентифікатор закупівлі на Prozzoro

Предмет закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення


UA-2022-08-17-002501-a

 

 

 

Дров’яна деревина непромислового використання твердолистяних порід (1 група)

 

Кількість: 550 м3

Розмір дров по довжині, м: 1,0-1,5 +-0,05

Розмір дров по товщині(в діаметрі), м: від 0,02 і більше

Дрова  повинні  бути  очищені  від  сучків  і  гілок,  висота сучків, що лишилися, не повинна перевищувати 10 мм. В дровах не допускається зовнішня трухлява гниль. Дрова не повинні бути обгорілі. Дрова можуть бути як з корою, так і без кори. Вологість свіжозрубаної деревини – 45-50 %, повітряносухої –20-30 %. Товар повинен відповідати вимогам (ДСТУ) ГОСТ 3243-88, а також умовам,   встановленим  чинним   законодавством  до товару даного виду.

Технічні, якісні характеристики по предмету закупівлі мають відповідати нормативним актам законодавства, які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

Учасник (Постачальник) гарантує надання якісного товару – якість товару підтверджується листом в довільній формі, за власноручним підписом уповноваженої особи Учасника та завіреним печаткою (у разі наявності).

Враховуючи, що Замовник не забезпечений вимірювальним обладнанням, то відповідальність, передбачену договором та чинним законодавством, за достовірність та відповідність обсягів фактично поставленого товару обсягам, вказаним у супровідних документах,  несе  Постачальник.

Якщо Постачальник постачає товар у складометрах, то цей товар приймається з урахуванням коефіцієнта 0,7 (1 скл/м * 0,7 = 1 м³)

 

Дров’яна деревина непромислового використання твердолистяних порід (1 група). За результатами розрахунків , очікувана вартість закупівлі складає  : 935 000,00 грн.

в т. ч. ПДВ

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень