A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Науково-практична конференція "Педагогіка Василя Сухомлинського: від традицій до інновацій Нової української школи"

Дата: 10.10.2022 13:24
Кількість переглядів: 91

Науково-практична конференція "Педагогіка Василя Сухомлинського: від традицій до інновацій НУШ"

7 жовтня у комунальному закладі «Заклад загальної середньої освіти – ліцей  Лука-Мелешківської сільської ради» на науково-практичну  конференцію «Педагогіка Василя Сухомлинського: від традицій до інновацій НУШ» зібралися педагоги Лука-Мелешківської громади.

Конференцію, присвячену видатному українському педагогу, мислителю, ученому, публіцисту, письменнику В.Сухомлинському, урочисто відкрила Тетяна ЦАЛЬ, начальник відділу освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради.

Свій досвід роботи презентувала Лариса КОВАЛЕНКО, завідувач відділу української мови та літератури ВАБО, кандидат педагогічних наук. Вона підготувала «Сім уроків Василя Сухомлинського для вчителя НУШ». Адже Нова українська школа спрямовує, визначає та зосереджує увагу на принципі дитиноцентризму. В.Сухомлинський підкреслював «важливе завдання школи – виховати людину допитливою, творчою, думаючою».

До роботи у конференції долучилися вихователі ЗДО, вчителі ЗЗСО, асистенти вчителів інклюзивних класів. На відеозв'язок на конференцію  вийшла консультант, модератор спільноти вчителів, що працюють з дітьми з ООП ЦПРПП ВМР Юлія Антонішина, яка розповіла про методи навчання особливих дітей у Чехії.

Педагогічна спадщина В.О.Сухомлинського залишається вічним джерелом педагогічної мудрості, яке ніколи не зміліє. Його яскравий талант запалює в серцях послідовників жагу творчості, бажання шукати, експериментувати, творити добро, боротися і перемагати.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень