A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Засідання Методичної ради

Дата: 28.03.2023 10:22
Кількість переглядів: 77

23 березня 2023 року на базі КЗ «Пилявська гімназія» відбулося чергове засідання методичної ради Лука-Мелешківської сільської ради на тему «Упровадження сучасних педагогічних технологій в освітній процес з метою формування ключових компетентностей учнів НУШ», на якому було розглянуто  шляхи формування ключових компетентностей учнів засобами інноваційних технологій.

Директор закладу Яна Сергіївна Кравчук презентувала роботу закладу та педагогічного колективу, розповіла про плани на майбутнє.

Досвід роботи «Як зробити цікавим та ефективним урок математики» презентувала вчителька математики КЗ «Лука-Мелешківський ліцей» Алла Анатоліївна Білецька.

Токарчук Ліана Павлівна, учитель зарубіжної літератури КЗ «Пилявська гімназія», ознайомила колег з методичними рекомендаціями «З чого починається ефективний  урок».

Присутні відвідали урок англійської мови у 4 класі на тему «Цікавий світ тварин» (вчителя Павлюк О.С.) та урок географії у 9 класі на тему «Наука. Освіта. Охорона здоров’я» (вчителя Петрика О.А.).

Яскравий майстер-клас по виготовленню святкового букета до Великодніх свят провела  Яна Сергіївна Кравчук.

Такий вид методичної роботи надихає педагогів громади на цілеспрямовану самоосвітню діяльність. А хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому й полягає основна місія сучасного учителя.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень