A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Нарада для керівників закладів загальної середньої освіти Лука-Мелешківської сільської ради

Дата: 29.03.2023 11:34
Кількість переглядів: 70

Нарада для керівників ЗЗСО Лука-Мелешківської сільської ради

28 березня 2023 року  на базі КЗ «ЛУКА-МЕЛЕШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЛУКА-МЕЛЕШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» для керівників закладів загальної середньої освіти Лука-Мелешківської сільської ради була проведена інструктивна нарада з питань організації освітнього процесу в закладах освіти в умовах воєнного стану.

Начальник відділу освіти та культури Тетяна ЦАЛЬ акцентувала увагу щодо  організації безпечного і здорового освітнього середовища в закладах освіти, проведення методичних заходів з професійного розвитку педагогів,  забезпечення безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до навчальних закладів.

Керівники ЗЗСО презентували роботу адміністративного корпусу щодо  роботи в умовах воєнного стану. На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності шкіл.

Заступник начальника Людмила ЛЕПЕТУН підбила підсумки участі закладів освіти у конкурсах, олімпіадах, проєктах та інших заходах. Наголосила на проведенні різних форм методичної роботи у закладах.

Головний спеціаліст відділу освіти Аліса ШЕВЧЕНКО провела аналіз подачі статистичної звітності та окреслила перспективний план роботи до кінця 2022/2023 навчального року.

Директор  КУ «ЦЕНТР ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ» Раїса ПЕТРАКІВСЬКА обговорила з присутніми питання про дотримання кошторисів, дотримання лімітів використання енергоносіїв, посилення відповідальності за організацію харчування дітей, облік матеріальних цінностей навчальних закладів, оприлюднення на сайтах шкіл фінансової звітності.

 Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень