A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Всеукраїнський конкурс «Активний бадмінтон – крок до перемоги!»

Дата: 09.05.2023 08:58
Кількість переглядів: 79

Всеукраїнський конкурс «Активний бадмінтон – крок до перемоги!»

10 травня стартує Всеукраїнський конкурс «Активний бадмінтон – крок до Перемоги!», який триватиме до 30 листопада. Усім, хто дружить зі спортом та постійно перебуває у русі, пропонується долучитися до різних спортивних активностей:

  • велика перерва з бадмінтоном,
  • започаткування нових гуртків та клубів,
  • змагання з бадмінтону для лідерів учнівського самоврядування,
  • фізкультхвилинки та фізкультпаузи на уроках із елементами бадмінтону та ще багато нових ініціатив.

А все тому, що підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Федерація бадмінтону України» та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», яка і запропонувала новий конкурс.

Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради закликає педагогічні колективи закладів освіти сприяти участі дітей у новому конкурсі.

 Для участі у Конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету https://forms.gle/2UQKEM4uV93rPcQY9

 Чи знаєш ти?

Бадмінто́н — спортивна гра, яка проводиться на невеликому майданчику, поділеному сіткою на 2 рівні частини. На них розташовуються супротивники, які за допомогою ракетки намагаються перекинути волан (коркова або пластмасова півсфера з пір'яним або нейлоновим обрамленням) через сітку на іншу половину корту так, щоб супротивник не зміг відбити його назад. Бадмінтон — олімпійський вид спорту.

Походить гра бадмінтон ще зі Стародавнього Сходу та Древньої Італії. Початком сучасного бадмінтону прийнято вважати 1872 рік. Саме тоді герцог Бофорт привіз із Індії ракетки і м'яч з пір'ям у своє помістя Бадмінтон у Глостерширі, Англія (звідси і назва). Зацікавилися? Готуйте ракетки!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень