A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Навчально-практичний семінар «Організаційно-методичні аспекти діяльності асистента вчителя/вихователя в інклюзивному класі/групі»

Дата: 16.05.2023 11:55
Кількість переглядів: 53

Навчально-практичний  семінар «Організаційно-методичні аспекти діяльності  асистента вчителя/вихователя  в інклюзивному класі/групі»

12 травня на базі КЗ «ЛІЦЕЙ ЛУКА-МЕЛЕШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» для асистентів учителів/вихователів  громади проведено навчально-практичний семінар «Організаційно-методичні аспекти діяльності асистента вчителя/вихователя в інклюзивному класі/групі».

Антоніна Володимирівна СТРЕЧЕНЬ завідувач відділу «Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти» КЗВО "ВАБО" ознайомила з  нормативно-правовим забезпеченням інклюзивної освіти та детально розповіла методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в інклюзивному класі/групі.

Валентина Станіславівна ОСІПЧУК, асистент вчителя Сокиринецької філії КЗ «ХИЖИНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ», презентувала досвід роботи з  теми «Успішна освіта для дітей з розладами аутичного спектру», розкрила  роль асистента вчителя у залученні дітей з ООП до освітньої діяльності.

Про важливість комунікації між членами команди психолого-педагогічного супроводу наголосила МАГДИЧ Валентина Валентинівна, директор КУ «ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР».

Під час зустрічі заступник начальника відділу освіти Людмила Василівна ЛЕПЕТУН презентувала роботу щодо організації співпраці з батьками дітей з ООП, наголосила про підготовку та проведення підсумкових засідань команди психолого-педагогічного супроводу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень