A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Інтерактивний методичний подіум "Актуальні питання дошкілля"

Дата: 16.05.2023 14:50
Кількість переглядів: 55

 

 

На виконання  плану роботи відділу освіти  та культури Лука-Мелешківської сільської ради та з метою створення простору для обміну досвідом між закладами дошкільної освіти  на базі комунального закладу «Заклад дошкільної освіти «Веселка» Лука-Мелешківської сільської ради  для диреткорів закладів дошкільної освіти громади відділом освіти та культури спільно з представниками відділу дошкільної освіти   КЗВО «ВАБО» проведено інтерактивний методичний подіум «Актуальні питання довкілля». До участі в заході були запрошені Молошнюк Л.В.,        Колосінська Г.А., Мантак Т.Д.

Відкрила семінар з вітальним словом начальник відділу освіти та культури  Лука-Мелешківської сільської ради Тетяна ЦАЛЬ, яка наголосила на актуальних аспектах фомування освітнього середовища закладів дошкільної освіти Лука-Мелешківської територіальної громади.

Про формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти в дошкільних закладах акцентувала увагу завідувач відділу дошкільної освіти КЗВО "ВАБО" Людмила МОЛОШНЮК.

Питання організації освітньої роботи в закладах дошкільної освіти в умовах воєнного стану та професійного стандарту вихователя ЗДО розкрила методист відділу дошкільної освіти КЗВО "ВАБО" Галина КОЛОСІНСЬКА.

Наприкінці зустрічі методист відділу дошкільної освіти КЗВО "ВАБО" Тетяна МАНТАК презентувала дієві інструменти та практики психосоціальної підтримки для забезпечення благополуччя в контексті наступності ЗДО і початкової школи.

На завершення головним спеціалістом відділу совіти та культури Алісою ШЕВЧЕНКО проведено рефлексію та підбито підсумки зустрічі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень