A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Підсумкове засідання МР «Формування мотивації навчальної діяльності учнів за сучасних умов у НУШ»

Дата: 19.05.2023 15:55
Кількість переглядів: 84

Засідання МР

18 травня 2023 року на базі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХИЖИНЕЦЬКИЙ  ЛІЦЕЙ» проведено підсумкове засідання методичної ради на тему «Формування мотивації навчальної діяльності учнів за сучасних умов у НУШ».

 Учитель початкових класів КЗ «Лука-Мелешківський ліцей Лука-Мелешківської сільської ради» Сауляк Тетяна Олександрівна презентувала досвід роботи на тему  "Мотивація навчальної діяльності учнів початкових класів". Учителька розповіла про успіхи своїх першокласників, про основні способи мотивації навчальної діяльності.

Учитель початкових класів Сокиринецької філії КЗ «Хижинецький ліцей» Кокіза Лілія Василівна презентувала прості ідеї для підтримки мотивації учнів початкової школи, які використовує у своїй щоденній педагогічній практиці.

Учитель біології та географії Сокиринецької філії КЗ «Хижинецький ліцей» Сметана Руслана Анатоліївна розповіла про формування мотивації навчальної діяльності учнів на уроках інтегрованого курсу "Пізнаємо природу" у 5 класі НУШ.

Усі присутні відвідали урок математики у 5 класі, на якому вчитель – Холопкіна Катерина Валентинівна, продемонструвала методи та прийоми заохочення до навчальної діяльності.

На високому методичному рівні пройшов  урок і у 4 класі. Учитель англійської мови  Проніна Ольга Петрівна провела тематичний урок, етапи якого чітко продумані. Учні мають гарні знання та навики спілкування іноземною, адже вправи, підібрані вчителем під час підготовки до уроку, цікаві  та зрозумілі, що мотивує дітей на успіх.

Заступник директора Прибузької філії Поліщук Віта Василівна провела педагогічний практикум «Флеш мотиваційних прийомів освітнього середовища» та презентувала прийоми, які використовує під час мотивації педагогів.

На засіданні голова МР Лепетун Людмила Василівна інформувала колег щодо використання практичних вправ, які спрямовані на формування мотивації до навчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень