A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Виїзна зустріч завідувачів сільських бібліотек "Креативність як необхідний принцип роботи сучасного бібліотекаря"

Дата: 06.06.2023 13:29
Кількість переглядів: 49

05 червня 2023 року для завідувачів сільських бібліотек Лука-Мелешківської територіальної громади проведено семінар-практикум "Сімейний вікенд: читаємо, спілкуємось, відпочиваємо" на базі Бібліотеки-філії №17 Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. Колеги з міста презентували досвід щодо організації роботи бібліотечної справи, створення творчих осередків та проведення майстерень розвитку для дитячого населення з метою підвищення популярності читання серед дітей, провели показовий захід.
На завершення зустрічі обговорили з директором Вінницької міської централізованої бібліотеки Оленою Заквацькою проблеми та шляхи розвитку сучасної бібліотечної системи, участь у грандах та конкурсах, створення умов для підвищення рівня популярності читання серед населення громади.
Щиро вдячні  за співпрацю та досвід завідуючій науково-методичного  відділу Вінницької ОУНБ імені В.Отамановського Тетяні Марченко, завідуючій бібліотеки-філії №17 Анастасії Дворницькій та провідному бібліотекарю бібліотеки-філії №17 Аллі Павловській.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень