A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад

Дата: 19.12.2023 10:40
Кількість переглядів: 27

Основна мета сучасної освіти – мотивувати дітей на здобуття нових знань, вмінь та навичок, сприяти всебічному розвитку учнівської молоді, підтримувати обдарованих дітей та розкривати їхній потенціал. Цьому сприяють різноманітні заходи, зокрема проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, які стимулюють здобувачів освіти до поглибленого вивчення предметів та покращують мотивацію до навчання на результат.

Позаду два місяці насичених і хвилюванням, і яскравими враженнями днів, коли учні закладів загальної середньої освіти з усієї Лука-Мелешківської територіальної громади брали участь у І (шкільному) та ІІ (територіальному) етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури, англійської мови, правознавства, історії, математики, трудового навчання, біології, географії, фізики, хімії, інформаційних технологій. До участі у територіальному етапі долучилося 141 учасник. За результатами проведених олімпіад членами оргкомітету та журі були визначені переможці та претенденти на участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у навчанні, нових здобутків та гарних результатів в подальших етапах. Дякуємо усім вчителям, що навчають і мотивують учнів, та батькам, які щоденно підтримують і вірять в своїх дітей!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень