A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Майстерка для директорів ЗЗСО

Дата: 19.12.2023 10:44
Кількість переглядів: 30

12 грудня 2023 року на базі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХИЖИНЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ» проведено методичний захід для керівників закладів загальної середньої освіти Лука-Мелешківської сільської ради на тему «Інноваційні підходи в організації роботи закладу освіти». Презентація закладу, знайомство з освітнім простором, практичні кейси директора та заступників надихнули колег новими ідеями. Директор закладу Тетяна ЦЬОМИК відкрила секрет успішної роботи і наголосила, щоб досягнути успішного результату справи потрібно багато працювати, бути відданим своїй роботі і не чекати, що все складеться якнайкраще за лічені дні.

До роботи керівників закладів освіти приєднався сільський голова Богдан АВГУСТОВИЧ, який зауважив, що попереду багато викликів, проте разом ми здолаємо будь-які перепони.

Учасники заходу познайомилися з лайфхаками роботи директора КЗ «ВІННИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ №20» Олега СЛУШНОГО, який підкреслив, що результативна робота складається з простих ідей та рішень, а результат поєднання цих ідей залежить від майстерності команди.

Також розглянуто актуальні питання щодо діяльності шкіл громади.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень