A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Зустріч ДЮРП

Дата: 19.12.2023 10:50
Кількість переглядів: 71

 

Дружини юних рятувальників-пожежних (ДЮРП) – нова організація серед учнівських колективів свідомих дітей та учнівської молоді, які відповідально ставляться до власної безпеки та безпеки оточуючих, мають активну громадянську позицію у напрямку формування навичок поведінки у надзвичайних ситуаціях, небайдужі до проблем екології, турбуються про майбутнє нашої країни.

Цьогоріч шкільні ДЮРП закладів освіти Лука-Мелешківської територіальної громади продовжують свою активну інформаційно-просвітницьку діяльність направлену на навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам приймати правильні рішення в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, популяризацію здорового способу життя серед однолітків та старшого покоління.

Сьогодні на базі КЗ «Лука-Мелешківський ліцей» пройшла зустріч команд шкільних ДЮРП за підсумками роботи І півріччя 2023-2024 навчального року. Відкрила зустріч начальник відділу освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради Людмила ЛЕПЕТУН, яка наголосила на важливості та актуальності даного напрямку роботи серед учнівської громадськості. Заступник начальника Аліса ШЕВЧЕНКО провела з учасниками зустрічі інтерактивну вікторину «Знання пожежної безпеки», де представники ДЮРП змогли продемонструвати теоретичні знання та навички.

Гостем заходу став фахівець ВЗЗ ПНС у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Віктор ТИХОНЮК, який наголосив на важливості дотримання правил поводження під час новорічно-різдвяних свят, у зимовий період та з метою уникнення небезпечних ситуацій, а також подякував командам за проведену ними роботу в напрямку пожежної безпеки та цивільного захисту.

На зустрічі зібралися представники майже всіх діючих дитячих команд, які ознайомили присутніх з їхньою діяльністю у закладах освіти, продемонстрували взаємодію з громадськістю та гідно представили звіт про проведену роботу Дружин юних рятувальників-пожежних за І семестр у їхніх закладах освіти.

Висловлюємо подяку учасникам команд ДЮРП та їхнім наставникам за проведену роботу та бажаємо успіхів та натхнення у їхній подальшій діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень