A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Обережно – кір!

Дата: 09.02.2024 15:11
Кількість переглядів: 21

З директорами та медичними працівниками  закладів освіти Лука-Мелешківської територіальної громади  проведено оперативну нараду щодо вжиття запобіжних, профілактичних заходів з метою недопущення епідемії кору в громаді.  Для недопущення  захворюваності на кір рекомендовано керівникам закладів освіти  ужити всіх необхідних профілактичних, протиепідемічних заходів, у тому числі здійснити перевірки дітей на наявність у них відповідних щеплень та провести з батьками дітей, що не пройшли вакцинацію, роз’яснювальні бесіди щодо потенційної загрози кору як для їх дітей, так і для оточуючих, попередити батьків таких дітей про недопустимість відвідування ними місць великого скупчення дітей. Усім надано рекомендації щодо особливого режиму утримання приміщень, а саме: дотримання температурного режиму, необхідності регулярного провітрювання приміщень та їх вологого прибирання із застосуванням  дезінфекційних засобів тощо. Ми маємо передбачити загрозу та зберегти здоров’я кожного!

З директорами та медичними працівниками  закладів освіти Лука-Мелешківської територіальної громади  проведено оперативну нараду щодо вжиття запобіжних, профілактичних заходів з метою недопущення епідемії кору в громаді.

Для недопущення  захворюваності на кір рекомендовано керівникам закладів освіти  ужити всіх необхідних профілактичних, протиепідемічних заходів, у тому числі здійснити перевірки дітей на наявність у них відповідних щеплень та провести з батьками дітей, що не пройшли вакцинацію, роз’яснювальні бесіди щодо потенційної загрози кору як для їх дітей, так і для оточуючих, попередити батьків таких дітей про недопустимість відвідування ними місць великого скупчення дітей.

Усім надано рекомендації щодо особливого режиму утримання приміщень, а саме: дотримання температурного режиму, необхідності регулярного провітрювання приміщень та їх вологого прибирання із застосуванням  дезінфекційних засобів тощо.

Ми маємо передбачити загрозу та зберегти здоров’я кожного!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень