A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

Засідання Методичної ради

Дата: 21.02.2024 12:20
Кількість переглядів: 22

Засідання Методичної ради

У такий символічний день – День єднання - на базі КЗ «ЛУКА-МЕЛЕШКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» відбулося чергове засідання методичної ради на тему «Компетентісний зміст навчання. Діяльнісний підхід у НУШ».

В рамках засідання педагоги разом із завідувачем лабораторії технологій КЗВО «ВІННИЦЬКА АКАДЕМІЯ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ» Людмилою ДЗИГАЛЕНКО долучилися до виготовлення спеціальних браслетів життя для наших Захисників, які можуть стати у нагоді в екстремальній ситуації.

Директор ІРЦ Валентина МАГДИЧ в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» нагадала присутнім про запоруку щасливого життя – ментальне здоров’я, розповіла про техніки самодопомоги та підтримки тих, хто знаходиться поруч.

Керівник ТС учителів іноземної мови Ольга ПРОНІНА поділилася новими формами методичної роботи. Адже, крок до поліпшення якості освіти – це зміна форм та методів роботи, запровадження інновацій та кращих практик.

Вчитель початкових класів Прибузької гімназії Наталія МЕЛЬНИЧУК поділилася секретами успішного перебування з учнями в укритті та презентувала ряд завдань, якими можна розважити дітей у шкільних укриттях та вберегти їх від зайвого стресу.

Учитель-практик початкових класів Лука-Мелешківського ліцею Віта КУШНІРЕНКО поділилася своїми педагогічними знахідками та долучила усіх присутніх до активної рухової діяльності.

Заступник начальника відділу освіти та культури Аліса ШЕВЧЕНКО підвела підсумки проведення учнівських олімпіад у 2023/2024 н.р. та наголосила на постійному розширенню й поглибленню освітнього процесу для обдарованих дітей.

Начальник відділу освіти Людмила ЛЕПЕТУН підвела підсумок методичної роботи та поділилася планами роботи на ІІ семестр. Адже, методична робота спонукає кожного педагога до підвищення свого фахового рівня, сприяє взаємному збагаченню педагогічними знахідками, дає змогу навчатися один в одного.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень