A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та культури Лука-Мелешківської сільської ради

День педагогічних працівників

Дата: 07.10.2024 15:41
Кількість переглядів: 14

03 жовтня 2024 року в приміщенні КЗ "Центр культури і дозвілля" відбувся урочистий захід до Дня педагогічних працівників.

Цьогоріч захід проведено у незвичному форматі. Запрошені гості спершу мали можливість відвідати локації різного формату (майстер-клас ,майстерки, пізнавальні екскурсії та розвантажувальний тренінг), відпочити, поспілкуватися з колегами та просто відволіктися від буденних клопотів.

На другій частині нашого заходу ми пригадали успіхи минулого 2023-2024 навчального року та привітали всіх, хто доклав до цього свої зусилля. За результаттами попереднього навчального року, підготовку призерів територіальних, районних, обласних олімпіад, змагань та конкурсів, а також особисті здобутки у методичній діяльності педагогічні працівники закладів освіти громади були нагороджені грамотами та подяками.

На свято завітали Богдан Августович та заступник сілського голови Майя Комісарчук.

Під час зустрічі усі присутні мали можливість насолодитися виставкою-презентацією творчої майстерності своїх колег та гарно провести час!

Дорогі педагоги Лука-Мелешківської територіальної громади, щиро вітаємо вас з професійним святом! Зичимо здоров'я, сил та натхнення, незгасної енергії та втілення усіх задумів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень