М'ЯСО
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі |
||
1 |
Назва предмета закупівлі та очікувана вартість |
М’ясо (лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143). Код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо. Очікувана вартість – 74880,00 грн. з ПДВ. |
2 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Постачальник повинен передати (поставити) Замовнику продукти харчування, передбачені цим Договором, якість яких відповідає державним стандартам, підтверджується документами виробника (декларацією та/або посвідченням якості та/або висновком санітарно-епідеміологічної експертизи) та відповідною супроводжувальною документацією. Постачальник гарантує, що поставлений продукти харчування є якісними, безпечними, придатними, відповідають всім санітарним, гігієнічним, технічним та всім діючим державним стандартам, нормам та правилам, встановленим чинним законодавством України для продуктів дитячого харчування та товарів даного виду. Постачальник гарантує постачання продуктів харчування у відповідності до вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, Закону України «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992 № 2498-XII, а також Інструкції «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по кількості» від 15.06.1965 № П-6 і «Про порядок приймання продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання по якості» від 25.04.1966 № П-7. Постачальник зобов'язується поставити продукти харчування в асортименті тієї якості, яка передбачена у замовленні. Якість продуктів харчування та умови його транспортування повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР. Кожний вид поставленої продукції повинен супроводжуватися документами, які свідчать про походження та якість продуктів харчування із зазначенням дати виготовлення, терміну зберігання, кінцевого терміну реалізації, а саме: (декларація та/або посвідчення якості, діючий висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інше) накладна з визначенням терміну реалізації. Термін придатності продуктів харчування повинен бути не менше 80% загального терміну придатності на момент поставки. При попередній домовленості сторін термін придатності може бути зменшений або збільшений. |
3 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення |
Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі частини 2 розділу ІІІ Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 Розмір бюджетного призначення – 74880,00 грн. з ПДВ |